Koneurakointia kesään ja talveen

Linkousta ja aurausta, puiden kaatoa ja pihojen/teiden tasoitusta Tervon ja Rautalammin rajamailla

Kyllähän maaseudulla joka pihassa tulee olla oma traktori!

Näin ei nykypäivänä kuitenkaan ole! Ja jos ei ole omaa traktoria, mutta lumet olisi hyvä lingota ja aurata tai tiet lanata, kalustoa ja tekijää voi kysyä myös Laajan tilalta.

Traktoripalvelut 

Kalusto: Vihreä ja punainen neliveto-Valtramme, joissa varusteina lumilinko, lumiaura ja etukuormain sekä lana teiden tasoittamiseen.
Kenelle?: Esimerkiksi mökkiläisille, omakotiasujille, metsänomistajille ja auton hinausapua tarvitseville Tervon ja Rautalammin rajamailla (osoite Laajantie 14, Tervo).

Metsuripalvelut

Kalusto: Husqvarna 550 XPG (sylinteritilavuus: 50.1 cc, teho: 3 kW, ketjunopeus: 19,6 m/s) sekä koulutettu metsuri, Laajan tilan isäntä Teemu (ikä: riittävä, voimat: useimmiten riittävät, harkintakyky: riittävä)
Kenelle?: Jos pihapiirissäsi Tervon ja Rautalammin rajamailla on esimerkiksi vaaralliselta vaikuttava ja kaatamista edellyttävä puu, voit kysyä Teemulta arviota sen kaadosta ja paloittelusta.

Polttopuun tekoa asiakkaan luona 

Traktori- ja metsuripalvelujen lisäksi teemme urakointia traktoriin kytkettävällä klapikoneellamme. Tässä palvelussa ajamme traktorin asiakkaan luo ja sahaamme sekä pilkomme klapit asiakkaan omista rangoista. Katso tästä lisää polttopuusivultamme

Kysy koneurakoinnista lomakkeella tai soita Teemu: 050-588 6351

Ota yhteyttä

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Polttopuut Kuopion seudulle

Tutustu!

Mustikoita, vadelmia ja herukoita elokuussa

Tutustu!

Savusauna järven rannalla

Tutustu!